Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко про Януковича: "на злодії шапка горить"

Вівторок, 22 грудня 2009, 19:41
Прем'єр Юлія Тимошенко сподівається, що міжнародні спостерігачі не дозволять фальсифікувати президентські вибори.

Про це вона заявила під час гарячої лінії в "Комсомольській правді" в Україні", повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я переконана, що спостерігачі не допустять вкидань додаткових бюлетенів, не дадуть нікому підписатися під неіснуючими (протоколами) членам комісій", - сказала Тимошенко.
   
Говорячи про використання адмінресурсу на виборах, прем'єр зазначила, що за прем'єрства Віктора Януковича і президента Віктора Ющенка були призначені всі голови обласних і районних держадміністрацій.

"Після цього глави облдержадміністрацій не змінювалися. Це їх (Ющенка і Януковича) адмінресурс. Коли Янукович робить фальшиві заяви...про те, що не потрібно допускати фальсифікацій, то необхідно раз і назавжди заявити, що на злодії шапка горить", - сказала вона.

Також Тимошенко заявила, що підтримка кандидатів у президенти іншою країною неприпустима.

"Підтримка будь-якої країни під час президентських виборів для кандидата в президенти є неприпустимою", - сказала Тимошенко.

Крім того, прем'єр зазначила, що жоден з кандидатів на пост президента не повинен брати на себе зобов'язання, які так чи інакше можуть зачепити національні інтереси країни.

"Це неприпустимо для кандидата в президенти брати будь-які зобов'язання, які так чи інакше можуть суперечити національним інтересам нашої держави", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування