Джарти розповів, хто і як веде Януковича до крісла

Середа, 23 грудня 2009, 10:27
 

У Партії регіонів упевнені, що у Віктора Януковича в другому турі відрив від суперника складатиме 20%.

Про це заявив "регіонал" Василь Джарти в інтерв'ю журналу Фокус, оприлюдненому в середу.

"По соціології, що у нас є, у першому турі розрив на користь Януковича 15-17%. В другому, я думаю, розрив буде 20%", - сказав він.

Він також розповів про те, як розподілися ролі його однопартійців під час виборчої кампанії.

"Азаров  - керівник кампанії й одночасно керівник штабу. У нього є чотири заступники. Це Колесніков - з ідеології, Клюєв - з оргроботи, Джарти - з контролю за всім, що відбувається і Рибак - з роботи з молоддю і партійними структурами під час виборчого процесу", - розповів він. 

"Льовочкін займається безпосередньо поїздками лідера. Також я курую Крим і Макіївку, у якій  320 тисяч виборців", - додав він.

Відповідаючи на питання, чи буде Партія регіонів домовлятися з БЮТ у випадку своєї перемоги, він сказав: "З Тимошенко не обов'язково домовлятися. У Верховній Раді є й інші сили".

Він зазначив, що якщо після виборів парламент не запрацює, треба буде проводити дострокові вибори паралельно з місцевими.

Він упевнений, що БЮТ у цьому випадку набере набагато менше голосів, а Симоненко і Литвин  - більше. Також Джарти упевнений, що Тігіпко приведе в парламент свою політсилу.

Відповідаючи на питання про близькість Джарти до бізнесмена Рината Ахметова, він сказав: "Я хочу вас розчарувати. Я не спілкуюся з ним так часто, як хотілося б спілкуватися. А точніше спілкуюся дуже рідко на якихось заходах". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування