Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко лякає фашизмом і Медведчуком на Банковій

Середа, 23 грудня 2009, 16:22

Президент Віктор Ющенко заявляє вкотре про загрозу тоталітарного режиму і втрати незалежності в Україні.

Про це він заявив під час поїздки до Криму, повідомляє його виборчий сайт.

Він зазначив, що зараз деякі люди просять "сильної руки". "Історія брала на озброєння "сильну руку" і в Німеччині в 33 році, і в Італії, і в Росії. Ця "сильна рука" забрала мільйони життів", - нагадав Ющенко.

"Ті, хто "сильну руку" замовляли, очевидно не думали, що "сильна рука" почне роботу з його родини", - додав він. Ющенко наголосив - у 21 столітті потрібна не "сильна рука", а демократична влада.

"Демократія і свобода слова дають відповіді на всі виклики. Важливо не зморитися від демократії, не казати, що демократія приносить безлад. Безлад є там, де немає демократії. Бо демократія - це закон", - підкреслив Ющенко.

Глава держави додав - за демократії люди зможуть вільно отримувати інформацію і мати свободу вибору. "А якщо Медведчук на Банковій буде строчити темники - що говорити по всіх каналах, ви ніколи правильного вибору не зробите", - сказав Ющенко.

Він також відзначив, що вибір слід робити не між прізвищами, а між поганим і добрим. "Нація, яка обирає погане - завжди іде вниз", - застеріг Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування