Коломойському дорікнули нечесною конкуренцією

Четвер, 24 грудня 2009, 14:42
 

Авіакомпанія Wizz Air розцінює рішення Укртатнафти припинити продаж палива як боротьбу з конкурентом.

Про це говориться в заяві Wizz Air, розповсюдженій в четвер.

"Не вступаючи в якісь медіа-війни з тими, хто прагне виграти від нанесення шкоди нашій репутації, і надаючи перевагу бою на професійному полі, ми висловлюємо впевненість, що скандал... був організований з метою перешкоджати подальшому розвитку і посиленню Wizz Air на українському ринку, що стало серйозною загрозою для деяких місцевих конкурентів", - говориться в заяві.

"Хочемо підкреслити, що авіакомпанія Wizz Air виступає за чесну конкуренцію і ведення бізнесу і категорично проти введення в оману громадськості про події, що відбуваються,", - відзначається в повідомленні.

"Ми дуже розчаровані тим фактом, що один з наших бізнес-партнерів прийняв рішення виступити привселюдно з заявою про припинення надання послуг нашій авіакомпанії, ґрунтуючись на необґрунтованих обвинуваченнях, що з'явилися в ЗМІ. Це безпрецедентний випадок, і ми шоковані такою непрофесійною поведінкою", - заявляє прес-служба Wizz Air.

Раніше Укртатнафта, що належить бізнесмену Коломойському, заявила про припинення постачань палива авіакомпанії Wizz Air у зв'язку зі скандалом з українцями, що відбувся в аеропорті Лутон, коли був відмінний рейс.

У листопаді цього року група "Приват" сконцентрувала контрольний пакет акцій авіакомпанії Аеросвіт

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування