Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ХОЧЕ В ЕФІР З ЯНУКОВИЧЕМ

П'ятниця, 25 грудня 2009, 13:37

Прес-секретар Юлії Тимошенко закликає Савіка Шустера запросити в ефір "Щустер Live" Тимошенко, якщо туди будуть запрошені Віктор Янукович і Віктор Ющенко.

Про це йдеться в відкритому листі прес-секретаря прем'єра Марини Сороки до керівника "Савік Шустер Студія", поширеному прес-службою уряду.

У ньому Сорока дякує за те, що 18 грудня Тимошенко запросили взяти участь у програмі на тему "Пріоритети країни", в якій планувалася також участь лідера Партії регіонів Януковича і президента Ющенка.

"Ви пропонували обговорити дуже важливу тему "Пріоритети країни", всім запрошеним політикам надавалися рівні умови. У своєму листі Ви також повідомили, що у разі відсутності когось із запрошених банк відведеного часу буде розподілено на тих, хто прийшов на ефір", - нагадує Сорока Шустеру.

І додає, що Ющенко та Янукович в студію не прийшли, "тому дискусія між трьома кандидатами в президенти, на яку чекала громадськість, так і не відбулася".

"Сподіваюся, що Ви і надалі сповідуватимете принцип рівності та гласності і у разі запрошення на прямий ефір у Вашу програму Януковича або Ющенка запросите в ефір і Юлію Тимошенко", - пише прес-секретар прем'єра до Шустера.

"Упевнена, що Ви як людина, яка засуджує подвійні стандарти у політиці та в журналістиці, заради отримання збалансованої інформації запросите в ефір Вашої програми разом з Януковичем і Юлію Тимошенко", - наголошує Сорока.

Як відомо, минулої п'ятниці на програму "Щустер Live" справді запрошувалися три кандидати в президенти. Тимошенко заявила, що прийде до студії тільки якщо туди прийдуть Янукович та Ющенко, однак потім змінила свою позицію і взяла участь у програмі одна, через що весь програмний час - 120 хвилин - віддали їй.

Шустер запропонував Януковичу й Ющенку заради справедливості використати стільки ж часу - по 2 години кожному - для виступу в ефірі.

Янукович погодився прийти на умові такого ж формату програми, який мала Тимошенко 18 грудня. Відповідь Ющенка ще не відома.

Савік Шустер висловив свою позицію з цього приводу у програмі в четвер, 24 грудня.

Водночас, його студія сподівається на формат з трьома лідерами одночасно.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування