Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко в телевізорі сьогодні не буде, але трійцю запрошують знову

П'ятниця, 25 грудня 2009, 15:31
 

Програма "Шустер live" не погодилась на участь прем'єра Юлії Тимошенко в ефірі в цю п'ятницю, але має намір ще раз запросити всіх трьох лідерів на один з наступних випусків.

Про це розповіла піар-директор продакшну Каріна Палаєва, передає Телекритика.

Так, відповідаючи на запитання, чи відмовили в ефірі Тимошенко, Палаєва відповіла: "Фактично так. Однак після спецвипусків за участю Януковича та Ющенка, ми запросимо до  студії трьох лідерів", - сказала вона.

"Ми готові надати для такої програми будь-який зручний для кандидатів час і день, при умові письмової згоди та призначення відповідальних осіб від кожного з гостей", - запевнила вона.

На студії також наголошують, що така дискусія є надзвичайно важливою для суспільства напередодні виборів.

Як відомо, 18 грудня у програмі "Шустер live" взяла участь Юлія Тимошенко, 25 грудня в ефір очікують Віктора Януковича. Йому запропонують до обговорення ту саму тему, що й 18 грудня Тимошенко - "Пріоритети країни" та той же хронометраж - 120 хвилин ефірного часу. 

Прес-секретар прем'єра Марина Сорока ви словила сподівання, що Шустер запросить на своє шоу разом Віктором Януковичем і Юлію Тимошенко.

Запрошення на участь у програмі також було надіслано і до президента Віктора Ющенка, який натомість 25 грудня візьме участь у програмі "Велика політика з Євгеном Кисельовим" на "Інтері". 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування