Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович: "Та навіщо мені фальсифікувати вибори?"

Субота, 26 грудня 2009, 01:08
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що прем'єр Юлія Тимошенко проводить свою виборчу кампанію за державні кошти.

Про це він сказав в ефірі програми "Шустер Live".

"У нас немає адмінресурсу. У влади є адмінресурс. Ми бачимо, як Тимошенко за державні кошти проводить виборчу кампанію", - сказав Янукович.

"Тимошенко заявляє, що опозиція буде фальсифікувати вибори. Та навіщо мені їх фальсифікувати? У нас мінімальний розрив зараз в рейтингах 15%", - зазначив лідер регіоналів.

"Ми говоримо і просимо наших активістів, членів штабів, представників дільничних комісій: не думайте ніде щось порушити. Для нас це дуже принципово. Ми не хочемо мати ніяких порушень", - сказав він.

Крім того, лідер Партії регіонів заявив: "Завдання, яке стоїть перед нами після цих 5 років, врешті-решт, об'єднати всю Україну і знайти мотивації для всіх, і для заходу, і для сходу".

"Якщо ми будемо таке завдання перед собою ставити, тут хіба мова буде йти про особистості? Мова не буде йти ні про Тимошенко, ні про Ющенка. Мова буде йти про те, щоб побудувати ефективну систему державного управління, в якій знайде своє місце і Тимошенко" , - сказав Янукович.

"Але чому вона має свої амбіції ставити вище за інтереси суспільства?", - запитав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування