Ющенко просить не голосувати за "біле братство"

Неділя, 27 грудня 2009, 15:59
Президент Віктор Ющенко впевнений, що "Наша Україна" набере більшість на місцевих і парламентських виборах.

Про це він сказав під час зустрічі з жителями Хмельницької області у неділю, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Президент підкреслив, що пишається тим, що в Україні існує "єдина ідеологічна партія - "Наша Україна".

"І через два місяці ви побачите, що це буде перша партія в Україні...я вам даю слово - на місцевих виборах ми візьмемо перше місце, а потім проведемо парламентські вибори, де візьмемо перше місце", - зазначив він.

Говорячи про суперечності, що існують у лавах "Нашої України", лідер партії висловив думку, що удар по його політичній силі завдала чинний прем'єр Юлія Тимошенко ще у 2005 році.

"Не Янукович завдав удару по "Нашій Україні", а Тимошенко, яка в 2005 році заявила, що в "Нашій Україні" є корупціонери", - зазначив президент.

Ющенко також закликав виборців не повторити помилку, яку багато хто зробив два роки тому під час парламентських виборів, коли українці віддали свої голоси БЮТ, "ось цьому білому братству".

Він зазначив, що в даний час саме БЮТ є "однією з проблем для нашого законного життя в Україні".

Ющенко сказав, що у складі фракції БЮТ кожен п'ятий - олігарх, який потрапив до парламенту за закритими списками.

"Приблизно кожен п'ятий, кожен шостий (депутат у фракції БЮТ) прийшов у політику від бізнесу. Хто створює корупцію? Опозиція ніколи в жодній країні корупцію не робить. Ресурси знаходяться в партії більшості", - сказав він.

Президент також назвав прізвища депутатів БЮТ, які, за його інформацією, сприяють корупції.

Крім того, Ющенко вважає своїм основним завданням пройти до другого туру виборів глави держави. Саме цим він пояснює, чому більше критики в його виступах дістається Тимошенко, повідомляє УНІАН. "Янукович - це другий тайм", - сказав Ющенко.
 
"Зараз треба говорити ... про те, як вийти в другий тур, як не допустити фальсифікацій, які готуються", - заявив президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News