Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пенсійний фонд розіслав пенсіонерам листи – кому мають дякувати

Понеділок, 28 грудня 2009, 11:48
 

Пенсійний фонд у грудні розіслав пенсіонерам листівки з поясненнями щодо розміру пенсій.

"Шановний, ви отримали свою пенсію за грудень. І, напевно, у вас виникли запитання - чому саме такий розмір, і взагалі, як розібратися, що робиться з пенсіями останнім часом?", - йдеться у листі.

"Щоб роз'яснити, пишу вам цього листа", - пояснює голова правління Пенсійного фонду Олексій Зарудний.

Він нагадує про ухвалення Верховною Радою закону про підвищення соціальних стандартів.

"Представники Партії регіонів кажуть, що цей закон нібито збільшує всі пенсії на 75 гривень і більше. І ми знаємо, що ви очікували такого підвищення", - зауважується у листі.

За словами Зарудного, "коли Пенсійний фонд порахував пенсії за цим законом, виявилося, що понад 6 мільйонів пенсіонерів отримають лише 60 копійок доплати, а майже у 6 мільйонів пенсіонерів пенсії не тільки не збільшуються, а навпаки мали б зменшитися".

"Прийнятий закон не передбачав збереження доплати, яка була встановлена урядом. Незважаючи на це, уряд під керівництвом Юлії Тимошенко, який під час кризи зміг встановити цю доплату, зберіг її для вас і зараз", - наголосив Зарудний.

"Таким чином розмір вашої пенсії з урахування цієї доплати складає з 1 листопада 2009 року 628 гривен 54 копійки", - зазначається у листі.

"Зараз уряд працює над тим, щоб уже в січні наступного року в черговий раз підвищити розміри пенсій. Про таке підвищення ми обов'язково вас поінформуємо", - додає Зарудний.

У коментарі "Українській правді" пенсіонерка повідомила, що до грудня розмір її пенсії становив 578 гривень. Раніше таких листівок від Пенсійного фонду жінка не отримувала.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...