Прем’єр поплакалася, що її взяли в заручники

Понеділок, 28 грудня 2009, 23:53
Прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що відчуває себе в опозиції.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу ICTV.

"Всі гілки влади, які уособлюють ті чи інші напрямки діяльності, вони всі пішли на політичні бої. Працювати немає кому", - зазначила вона.

"Коли я говорю, що я себе відчуваю в опозиції, то я говорю про те, що після змін до Конституції я тільки можу спостерігати за тим, що робить виконавча вертикаль", - наголосила Тимошенко.

Прем'єр підкреслила, що "губернатори, голови райадміністрацій, які призначаються указом президента, навіть на наради не з'являються".

Вона зазначила, що уряд "не спирається на коріння виконавчої системи".

"Якщо ми візьмемо мого найбільшого, справжнього опонента Януковича (лідера регіоналів Віктора Януковича), так в більшості областей вони і є влада", - сказала Тимошенко.

"Коли ми даємо газ, людям дають тепло, а за це ніхто не платить з місцевих органів влади у тих регіонах, де Партія регіонів править. Це ми влада, чи опозиція? Ми заручники", - заявила прем'єр.

За її словами, "Янукович і в 2004 році був всією клановою системою визначений, як їх наступник". "Тоді вони не змогли пропихнути, ні через фальсифікацію, ні через свої канали телебачення", - додала Тимошенко.

"Моє завдання, щоб це обличчя олігархії, яким є Янукович, не повернулося до влади на хвилі кризи, на хвилі розчарування людей", - зазначила прем'єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування