Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПАСАЖИРИ В "БОРИСПОЛІ" ВЛАШТУВАЛИ СТИХІЙНІ МІТИНГИ

Середа, 30 грудня 2009, 15:49
 

Пасажири, що вже три доби не можуть вилетіти з Києва, влаштували в аеропорті "Бориспіль" стихійні мітинги.

Про це в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" розповів журналіст Ілля Барабанов, який вже більше 10 годин не може вилетіти зі столиці України.

"На даний момент в аеропорті тривають бурхливі переговори між пасажирами, які третю добу не можуть вилетіти, і адміністрацією аеропорту, що обіцяє найближчим часом запустити рейси", - розповів він.

Журналіст додав, що станом на 13 годину за київським часом в аеропорті знаходилося близько 700 людей.

За словами Барабанова, "ніяких умов для ночівлі, ніякого харчування людям не надається".

"Сьогодні вранці натовп, зовсім вийшовши з себе, почав влаштовувати тут стихійні мітинги, демонстрації, почали розгойдувати якісь пластикові перегородки, якими тут все заставлено", - розповів журналіст.

"Через небезпеку погромів закрилися магазини, хтось поламав різдвяну ялинку, в аеропорті відбувається щось немислиме", - додав він.

Як пояснив Барабанов, "учора приходили повідомлення, що робота аеропорту відновлена, але це не так, аеропорт буквально на кілька годин запрацював, кілька літаків вилетіли, трохи прилетіли, а потім робота аеропорту знову припинилася".

"Зараз аеропорт не приймає жодного борта і з нього не вилітає жодного борта, людям обіцяють, що аеропорт запрацює", - сказав він.

Барабанов також підкреслив, що "умови для людей важкі, людям викинули картонні коробки, на яких вони ночували, ніяких пледів, ніякої гарячої їжі підвезено не було".

В адміністрації аеропорту пояснюють, що нібито літаки не вилітають через непогоду. "Але сьогодні з ранку ясна погода, відмінна видимість", - зазначив журналіст.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...