Яценюк воюватиме, щоб його не обскубли як курку

Понеділок, 11 січня 2010, 13:32

Кандидат в президенти Арсеній Яценюк заявляє, що судитиметься по кожній виборчій дільниці, де буде виявлено порушення на виборах.

Про це він заявив 11 січня в Дніпропетровську, повідомляє його прес-служба.

Він підкреслив, що фальсифікації виборів уже почалися.

"Є БЮТ і Партія регіонів, які розуміють, що це (ці вибори) - їх фінальний акорд. Програш у цій виборчій кампанії для Тимошенко і для Януковича означає фактично політичну пенсію без утримання. Тому вони заготовили різні методи фальсифікації, і я знаю про всі ці методи, які вже сьогодні пропонуються", - запевнив Яценюк.

За його словами, перший удар робиться на села, яких 33 тисячі і в які нереально завезти необхідну кількість міжнародних спостерігачів.

"Більше того, не уявляється навіть реальним для більшості з кандидатів мати спостерігачів і членів комісій по всіх виборчих комісіях. Тому фальсифікація розрахована, в першу чергу, на бідне населення, якого в нас 90%. Механізм: а) скупка голосів, б) підкуп членів комісій. По селах уже їздять і роздають гроші", - заявив Яценюк.

Політик підкреслив, що підкуп виборців здійснюється навіть у столиці України. Приміром, у Києві роздають "подарунки" від Партії регіонів і БЮТ. "І це в місті Києві! Ви уявіть собі, що відбувається в глибинці?!" - відзначив він.

Яценюк заявив, що готовий до захисту результатів виборів на кожній виборчій дільниці.

"В принципі, тільки в таких кандидатів, як Тимошенко, Янукович і Яценюк, повністю сформовані комісії. Я цим займався 8 місяців, оскільки прекрасно розумів, що можна мати рейтинг хоч 20%, тільки цей рейтинг мої "друзі" з БЮТ і Партії регіонів обскубають, як курку", - зазначив кандидат.

Він також підкреслив, що по кожній дільниці, де будуть порушення, звертатиметься до суду. "Я, звичайно, розумію, що є адміністративний і фінансовий ресурси в руках Тимошенко і Януковича, але нічого, будемо "воювати", - заявив Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...