Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов засумнівався в об'єктивності головного суду з виборів

Вівторок, 12 січня 2010, 12:23
 

Перший віце-прем'єр Олександр Турчинов сумнівається в об'єктивності розгляду Вищим адмінсудом позову про можливість голосування вдома.

Турчинов зазначив, що більшість рішень цього суду останнім часом постійно приймається в інтересах Партії регіонів, передає Ліга.

"Складно говорити про чесне судочинство у Вищому адміністративному суді. Там сформувалася ситуація, коли складно визначити, хто керує цим судом, коли люди порушують закон у боротьбі за посади, вона дає підстави сумніватися в об'єктивності розгляду питань цим судом", - сказав він.

Раніше 4 січня ЦВК прийняв рішення, відповідно до якого для голосування за межами виборчої дільниці громадянин не повинен надавати документ, що підтверджує, що він не може пересуватися самостійно.

За це рішення проголосували 8 членів ЦВК, 4 - "проти" і двоє утрималися. 5 січня Тимошенко заявила про намір звернутися до суду з вимогою скасувати це рішення Центральної виборчої комісії.

Київський апеляційний адмінсуд відмовив у задоволенні позову Тимошенко проти Центральної виборчої комісії щодо рішення комісії про голосування виборців вдома і внесенні змін у списки виборців.

У свою чергу Тимошенко 10 січня оскаржила у Вищому адміністративному суді це рішення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...