Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тернопільський губернатор розповів про пропозиції від Тимошенко

Вівторок, 12 січня 2010, 13:19
 

Голова Тернопільської облдержадміністрації Юрій Чижмарь стверджує, що прем'єр Юлія Тимошенко пропонувала в разі співпраці залишити його на посаді.

Про це він сказав у вівторок на прес-конференції, передає УНІАН.

За словами Чижмаря, пропозицію про співпрацю Тимошенко зробила йому особисто, при цьому нічого не вимагаючи - "ні агітації, ні фальсифікацій".

"До її честі, вона розуміє, що у першому турі я не можу підтримувати нікого іншого, як чинного президента. Мова йшла лише про другий тур. Але я на такі провокації ніколи не куплявся і ніколи не куплюся, бо я працюю в команді президента Віктора Ющенка", - запевнив Чижмарь.

Він додав, що у кожного кандидата в президенти є своя команда, і представники цієї команди мають найбільші шанси керувати областю у разі перемоги їхнього кандидата.

"Зрозуміло, що в разі перемоги Ющенка керівником області буде людина з його команди, можливо, і я. Якщо переможе Віктор Янукович - то основні позиції тут виборює Орест Муц (голова обласної організації Партії регіонів), якщо Юлія Тимошенко - тоді Василь Деревляний (голова облорганізації ВО "Батьківщина")", - сказав Чижмарь.

Водночас він спростував заяви представників БЮТ щодо його домовленостей з Партією регіонів про можливість залишитися на посаді губернратора у разі перемоги Януковича.

"Від Януковича мені жодних пропозицій не надходило, з Януковичем я востаннє зустрічався у 1997 році. Та й якщо Орест Муц на сесії облради говорить депутатам, що він без 10 хвилин керівник області, то які питання тут можуть бути до мене", - зауважив Чижмарь.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування