У ніч після виборів ефіри заповнять телемарафони з кандидатами

Вівторок, 12 січня 2010, 15:58

Провідні телеканали в ніч після голосування на президентських виборах, 17-18 січня, запланували телемарафони з висвітлення виборів.

Сітки програм зараз перебувають на стадії підготовки, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомила головний редактор інформаційної служби ICTV Олена Фроляк, на каналі заплановано проведення телемарафону "День виборів", початок - о 20.10 неділі.

"Це буде своєрідний інформаційний тандем програми "Свобода слова" і випусків новин "Факти", - сказала вона.

Фроляк повідомила, що в студії шоу "Свобода слова" очікується участь гостей, журналістів, експертів, але імена учасників будуть відомі ближче до кінця тижня. У ході програми заплановані і включення випусків "Факти - Вибори".

Крім того, у випуску "Факти - Вибори" (початок - о 19.40) будуть озвучені результати екзит-полу. У рамках екзит-полу 17 січня буде опитано 20 тис. виборців на 300 виборчих дільницях України. Буде залучено 900 інтерв'юерів. Опитування будуть проводити від відкриття виборчих дільниць о 08.00 до їх закриття о 20:00.

ТРК "Україна" анонсує програму "Шустер Live. Ніч виборів" із 19.30. За словами PR-директора "Савік Шустер студія" Карини Палаєвої, це буде телемарафон, який триватиме попередньо 6 годин.

"Будуть оголошені результати ексклюзивних екзит-полів, які робляться на наше замовлення. Крім того, ми готуємо інтерактивну карту України, на якій будуть постійно оновлюватися дані щодо голосування, зокрема, відображення явки виборців. Вести цю рубрику буде телеведуча Василіса Фролова", - сказала вона.

У прямому ефірі також заплановані включення зі штабів (18 точок), але не всіх кандидатів, а також інтернет-увімкнення.

Палаєва зазначила, що списки гостей поки формуються, остаточна версія очікується в четвер увечері. Програма пройде в студії Савіка Шустера.

"1+1" проведе телемарафон "Вибори-2010" з 20.15 неділі до 01.00 понеділка. "Подробиці поки не відомі. Це буде телемарафон за участю народних депутатів", - сказали в редакції каналу.

"5 канал" планує телемарафон "Президентські вибори-2010" з 19.10. За словами шефа-редактора новин "5 каналу" Володимира Мжельського, "буде багато інформації, багато точок і багато ввімкнень з-за кордону". Сітка телемарафону ще готується.

"Ніч виборів" на "Інтері" почнеться о 19.45 неділі. О 20.00 вийде випуск новин "Подробиці", після якого з 20.50 до 03.00 продовжиться телемарафон.

"Перший національний канал" проведе телемарафон "Вибори-2010", початок - о 20.00. Після випуску новин очікується продовження програми, присвяченої президентським виборам (21.30-22.55).

Як очікується, на телемарафонах побуває більшість із 18 кандидатів у президенти.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування