Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ЙДЕ ДОМОВЛЯТИСЯ ЗІ СВОЇМИ КОНКУРЕНТАМИ

Вівторок, 12 січня 2010, 16:58
У вівторок кандидат у президенти Віктор Ющенко буде проводити консультації з іншими кандидатами щодо консолідації демократичних сил.

Про це він сказав на прес-конференції, яка транслювалася Першим національним каналом.

"Я буду у вівторок проводити консультації. Буквально після закінчення нашої прес-конференції, я буду проводити першу офіційну консультацію з цього приводу", - зазначив президент.

"Як тільки в мене будуть результати, у будь-якому випадку, чи добрі, чи погані, я про це повідомлю суспільству і пресі", - наголосив Ющенко.

Також президент звернувся до виборців: "Шановні, правильно прочитайте завдання першого туру".

"Якщо ви у першому турі, незалежно від того, кого з непрохідних кандидатів ви підтримуєте, не знайдете в собі волю підтримати президента Ющенка, таким чином ви підтримуєте один кремлівський проект на чолі з президентом Януковичем і прем'єром Тимошенко", - сказав він.

"Я звертаюся до виборця, який зараз підтримує інших кандидатів від демократичного блоку: будь-ласка, дорогий виборець, дорогий українець, прийми свою відповідальність, яка покладена зараз на твої плечі. У нас є шанс", - зазначив Ющенко.

"Разом ми переможемо. Поки мандант у ваших руках - шанс є в України. Не в неї, бо вона - це не Україна", - сказав він.

"Ваша поведінка, а не тільки мої консультації з тим чи іншим кандидатом, можуть дати відповідь по суті. Голосуйте за Україну, голосуйте за президента Ющенка", - додав президент.

Як відомо, раніше Центрвиборчком винес попередження Ющенку за використання ефірного часу на УТ-1, відведеного йому для висвітлення своєї діяльності як діючого президента, для передвиборної агітації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: