Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко звинуватив Луценка у зраді

Вівторок, 12 січня 2010, 18:51
Президент Віктор Ющенко вважає, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко зрадив демократичній політиці.

Про це він сказав на прес-конференції у вівторок, коментуючи питання про те, що Луценко очолював список пропрезидентського блоку НУ-НС на дострокових парламентських виборах 2007 року.

"Одне - бути в списку, друге - бути на Майдані, а третє бути у владі і бути заангажованим у інтересах, які далеко не партійні, не національні, не державні", - зазначив Ющенко.

"Це хто є хто. В одних обставинах люди залишаються достойні, а в інших обставинах, коли спокуси працюють і набагато більші, ніж до того, як він попав в список, багато людей змінюються", - заявив глава держави.

"Я не можу з ретроспективи 5 років назад сказати, що в мене було відчуття того, що ця людина може зрадити демократичній політиці, може перетворити міліцію у те, чим вона зараз є, може опуститися до такої неповаги до закону, до міліцейської форми", - зазначив Ющенко.

"Не написано на чолі, що це ходить майбутній міністр внутрішніх справ, не написано на чолі, що це міністр фінансів, що це міністр транспорту, не написано на чолі, що це міністр закордонних справ, чи міністр оборони", - наголосив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...