Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович знайшов собі орієнтир

Вівторок, 12 січня 2010, 20:08
Партнерські відносини з західними країнами не шкодять Україні, а є орієнтиром для створення в країні європейського рівня життя.

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович в ефірі Дніпропетровського міського телебачення у вівторок.

"Відносини з Заходом, можу однозначно сказати, що нам це анітрохи не шкодить. Для нас це ті орієнтири і в соціальних стандартах, і в технічних стандартах, до яких ми повинні прагнути, створюючи в Україні європейський рівень життя", - сказав він.
 
При цьому лідер регіоналів зазначив, що Україна повинна вибудовувати з Європою партнерські, взаємовигідні відносини.

Це, додав він, створення зони вільної торгівлі, що входить до сфери українських інтересів; безвізовий режим між Україною та країнами ЄС.

"Ми повинні своєю політикою переконати наших партнерів і на сході, і на заході до нас відноситися з повагою", - підкреслив Янукович.

При цьому, відповідаючи на питання про терміни, за які Україна може вступити в ЄС, лідер регіоналів констатував, що коли Україна вийде на європейські стандарти, то тоді можна буде про це говорити.

"Я думаю, коли прийде час, і ми вийдемо на ті стандарти, які сьогодні має Європа, тоді виникне питання, де нам бути...і тоді ми дамо на нього відповідь. А сьогодні однозначно цей процес нас мотивує, стимулює, і ми повинні до нього прагнути ", - зазначив Янукович.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: