Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" розкопали план "Іскра", який може вести до Тимошенко

Середа, 13 січня 2010, 12:36
 

Штаб кандидата в президенти Юлії Тимошенко виявляє низьку активність в Донецькій області.

Про це заявив голова донецького відділення Комітету виборців України Сергій Ткаченко в коментарі "Остров".

Ткаченко нагадав, що до команди прем'єра увійшли помітні в регіоні особистості, такі, як ректор Університету штучного інтелекту Анатолій Шевченко та олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва.

У зв'язку з цим він зазначив, що "демонстраційний ефект вдався, а от результати від нього досить сумнівні".

"Розрахунок, варто думати, полягав у демонстрації для ЗМІ і місцевого виборця того, що еліти Донецької області вже далеко не так однозначно підтримують Януковича і Партію регіонів", - вважає Ткаченко.

"БЮТ було важливо показати, що не тільки в Луганській області частина місцевої еліти переорієнтувалася на прем'єр-міністра, і в Донецьку урядова команда закріплює успіх", - додав він.

Але, за словами Ткаченка, "зробивши ставку на звучні імена, БЮТ позбавив себе такого діючого виборчого механізму, як довірені особи кандидата".

"Ректор університету і директор заводу не будуть особисто бігати по виборчих комісіях, писати скарги і подавати судові позови", - вважає експерт.

"Ми фіксуємо низьку активність штабу БЮТ в окружних виборчих комісіях, повз неї непоміченими проходять серйозні порушення, що можуть вплинути на результат виборів", - додав він.

У той же час у Донецькій облорганізації Партії регіонів заявляють про існування плану по тому, як повинні бути поставлені під сумнів результати виборів у Донецькій області.

"У наших руках опинився документ, що називається план "Іскра", що, можливо, має відношення до штабу кандидата в президенти Юлії Тимошенко", - заявив заступник голови облорганізації Микола Левченко.

"Ми розуміємо, що такі ж плани існують і в інших областях України з боку виборчого штабу Юлії Тимошенко", - зазначив він.

За словами Левченка, "тактика плану "Іскра" - дрібні провокації, з яких потім будуть зроблені масштабні, глобальні висновки, за допомогою яких повинні бути поставлені під сумнів результати виборів у Донецькій області".

Левченко додав, що в план входить такий пункт, як блокування голосування членами комісій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування