БЮТ: "Неприязнь до міліції спрацьовує у Януковича на рівні рефлексу"

Четвер, 14 січня 2010, 07:51
БЮТ називає наклепом заяву Віктора Януковича про побиття переодягненими міліціонерами учасників акції протесту пенсіонерів під Кабміном.

"Неприязнь до міліції спрацьовує у Віктора Януковича на рівні рефлексу, набутого ним наприкінці 60-х років минулого століття, коли його контакти із міліціонерами двічі закінчувалися позбавленням волі", - йдеться в заяві БЮТ.

"Саме так слід розцінювати наклепницьку, брехливу та голослівну заяву "двічі несудимого" кандидата про те, ніби переодягнені працівники МВС "побили" учасників акції протесту пенсіонерів від стінами Кабміну", - заявляє Блок Юлії Тимошенко.

За словами БЮТівців, "подібно тому, як інстинкти спонукали Шарікова із "Собачого серця" Булгакова кидатися на кожну кішку, Янукович "тремтить та лається", коли чує про міліцію".

"Насправді ж неподобство біля Кабміну влаштували молодики від Партії регіонів, які своєю міцною статурою, зачіскою та одягом були більше схожими на бойовиків, ніж на пенсіонерів", - заявляє блок Тимошенко.

"Ці молодики намагалися перешкодити учасникам інших акцій, які проводилися правозахисною організацією "Здоров'я нації" та "Антирейдерським союзом"", - додає він.

"Привласнивши монополію на акції протесту, "регіонали" і вдалися до таких ганебних провокаційних дій", - стверджує БЮТ.

Раніше кандидат у президенти, лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що учасники акції протесту біля стін Кабміну у середу були побиті 30 перевдягненими міліціонерами.

При цьому він звинуватив в інциденті владу, зокрема свого конкурента на виборах прем'єра Юлію Тимошенко, і пообіцяв звернутися до Генпрокуратури щодо інциденту.

Водночас, у Печерському райуправлінні міліції спростували інформацію про побиття.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування