У Тимошенко назвали Ющенка "політичною мавпою"

Четвер, 14 січня 2010, 18:25
Прем'єр Юлія Тимошенко подала позов до суду у зв'язку з заявами президента Віктора Ющенка щодо начебто її причетності до офшорних компаній.

Як повідомив заступник керівника центрального виборчого штабу Тимошенко Андрій Портнов, позов поданий до Печерського районного суду Києва.

"Партії регіонів дуже поталанило, оскільки для поширення своїх контрагітаційних тез вони знайшли високопосадову політичну мавпу в особі діючого президента, яка по команді виходить з вольєру і навішує на політичних опонентів ярлики", - сказав він.

На думку БЮТівця, конкуренти Тимошенко користуються тим, що "ця людина не виконує рішення судів і недооцінює перспектив свого потрапляння на лаву підсудних".

Портнов також повідомив, що БЮТ проводить моніторинг всіх невиконаних рішень судів за весь період перебування Ющенка при владі.

Він підкреслив, що низкою судів були прийняті рішення про те, що Ющенко поширював наклепи, і які зобов'язали його вибачитись перед деякими депутатами від БЮТ і Тимошенко.

БЮТівець наголосив, що Ющенко обов'язково буде притягнутий до відповідальності за систематичне невиконання рішень судів, у тому числі за поширення наклепів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування