Янукович пообіцяв, що Тимошенко може спати спокійно

Четвер, 14 січня 2010, 22:11
 

Віктор Янукович обіцяє не влаштовувати розправу над своїми політичними опонентами після виборів.

Про це він сказав в ефірі 1+1, відповідаючи на питання, чи є в нього вороги, як у Юлії Тимошенко.

"Шукати ворогів ні в якому разі не можна. Сьогодні ворог усіх нас один - це бідність. Я ніколи не ставив собі за мету вести запеклу політичну боротьбу", -  сказав Янукович.

"Коли політики в собі не впевнені, вони шукають, за рахунок чого вони можуть перемогти своїх опонентів. Я вважаю, що перемогти опонентів можна тільки справами і довірою людей", - додав він.

На питання, за що він виступає - за позаблоковий статус України, чи за вступ до НАТО, - Янукович відповів: "Тільки позаблоковий статус".

На питання щодо вступу до ЄС або союзу з Росією, він зазначив: "Обов'язково - союз з Росією і поступова інтеграція до ЄС".

На питання, чи треба залишити Чорноморський флот Росії у Криму після 2017 року, Янукович відповів: "Усе, що можна буде зробити в українських інтересах, але ні в якому разі не проти Росії".

Він також зазначив, що виступає за продовження мораторію на продаж землі сільгосппризначення "до законодавчого врегулювання цього питання". Янукович додав, що з цього приводу необхідно провести референдум.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування