Луценко пригрозив Януковичу і його "посіпакам"

П'ятниця, 15 січня 2010, 13:23
 

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не боїться погроз Віктора Януковича.

Так він відреагував на попередження Януковича, що керівники міліції пошкодують, якщо будуть втручатися в хід виборів.

На думку Луценка, своїми "безглуздими погрозами на адресу міліції, мовляв, вони пізніше "про це пошкодують", Янукович зайвий раз хоче довести, що він воліє, аби президентські вибори 17 січня проходили не згідно з чинним законом, а за бандитськими поняттями", повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Ще раз хочу нагадати панові Януковичу та його посіпакам: поки я очолюю Міністерство внутрішніх справ, міліція не допустить, аби долю найвищого постав в державі вирішував не народ України, а братки з грошима та кастетами", - заявив Луценко.

"Ніяких погроз від головного регіонала та його криміналізованої братви я не боюся, а тому ще раз заявляю: міліція зробить все можливе, аби не допустити фальсифікації виборів як шляхом організації так званого голосування "на дому" без належних на це підстав, так і за рахунок прямого підкупу виборців", - наголосив міністр.

Він ще раз наголосив на кримінальній відповідальності для осіб, які організовують фіктивні списки "домушників" з метою фальсифікації результатів голосування, а також тих діячів, які намагаються купити голоси виборців за "гречку, кукурудзу, цукерки, горілку, консерви і т.п.".

"Саме тому раджу народним депутатам він Партії регіонів не займатися поширенням погроз на адресу представників міліції, а попередити своїх представників у дільничних виборчих комісіях та штабах кандидата у президенти України Віктора Януковича про кримінальну відповідальність за підкуп виборців, від якої уже не врятує підписання ніякого нового Універсалу з Віктором Ющенком", - заявив міністр.

"На даний момент в Україні не залишилося такої області, де би правоохоронними органами не було зафіксовано випадків підкупу виборців штабами кандидатів у президенти України. І не вина міліції, а біда Партії регіонів у тому, що левова частка таких спроб якраз чиниться представниками ПР", - наголосив Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування