Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Батьківщині Ющенка кожен десятий хоче голосувати вдома

П'ятниця, 15 січня 2010, 19:02
У Недригайлівському районі Сумщини, де розташовано рідне село чинного президента Хоружівка, 10% виборців подали заяви про голосування на дому.

І це при тому, що у середньому по області рівень голосування на дому становить 3 відсотки, повідомив начальник головного управління МВС в Сумській області Олександр Москальчук.

За його даними, лідером з "домашнього" голосування став Липово-Долинський район, де подали заяви для голосування вдома 15 відсотків виборців.

"Міліція буде перевіряти правомірність подачі кожної такої заяви. Перевіримо, насправді люди писали такі заяви або за них це зробив хтось інший. Також перевіримо законність подання такої заяви", - сказав Москальчук, повідомляє Обком.

"Якщо хтось "запланував хворобу", не звертаючись до лікарів, то тут вже всі ознаки участі у масових фальсифікаціях. Якщо підстав для подачі заяви про голосування вдома не було, то це буде розцінюватися як підробка документа", - заявив він.

Крім того, як заявили у Львівському обласному виборчому штабі кандидата у президенти Юлії Тимошенко, у сільській місцевості Львівщини йде підготовка до масових фальсифікацій президентських виборів.

За інформацією штабу, фальсифікації готують представники штабів кандидатів у президенти Віктора Януковича та Віктора Ющенка.

Депутат від БЮТ Іван Денькович зазначив, що "динаміка зростання кількості "заяв" на домашнє голосування на Львівщині починає набирати загрозливих форм".

"Партія регіонів та її кандидат Янукович, спільно зі штабом Ющенка роблять усе можливе, аби спотворити волевиявлення громадян 17 січня", - заявив він, повідомляє УНІАН.

Денькович зауважив: "Неозброєним оком помітно, що фальсифікації готуються переважно в сільській місцевості".

"Адже якщо у 117-му, 118-му та 119-му виборчих округах Львова сумарна кількість заяв становить 353 документи, то лише у 121-му окрузі (включає місто Червоноград, Радехівський та Сокальський райони області) станом на пятницю налічується уже 4069 заяв на домашнє голосування", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...