Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ кричать про "фальсифікаторські" і "незаконні" задуми Януковича

Субота, 16 січня 2010, 19:20

На виборчі дільниці Донецької та Луганської областей завезли кілька десятків тисяч додаткових бюлетенів, де будуть проставлені галочки навпроти прізвища "Янукович".

Про це заявив заступник голови фракції БЮТ Сергій Соболєв з посиланням на інформацію, яка надходить від регіональних виборчих штабів БЮТ.

Таким чином, за його словами, Партія регіонів активно готується до фальсифікацій.

"Це допоможе Партії регіонів суттєво змінити результати у підконтрольних йому областях", - сказав Соболєв, повідомляє прес-служба БЮТ.

Крім того, він висловив обурення появою в суботу біля Центральної виборчої комісії наметів "регіоналів", які "виставили попри офіційну заборону агітації".

"Партія регіонів зрозуміла, що Віктор Янукович уже програв президентські вибори кандидату Юлії Тимошенко. Тому йому і його політичній силі нічого не залишається, як зухвало поводитись і нахабно порушувати закон про вибори", - заявив Соболєв.

На думку народного депутата, таким чином "регіонали" відпрацьовують "варіанти поведінки після 1-го і 2-го туру виборів".

На думку Соболєва, за подібні "незаконні дії" Януковичу і його команді мало б бути винесене попередження і застосовані адекватні методи, бо "Партія регіонів уже не перший раз витирає ноги об закон і робить те, що їй захочеться".

"У той же час ми розуміємо, що Центральна виборча комісія перетворилася на кишеньковий орган Партії регіонів, тому зухвала поведінка регіоналів сприймається ЦВК абсолютно нормально", - заявив Соболєв.

Як відомо, у суботу біля ЦВК та деяких адмінбудівель у Києві розміщені сині торгові намети - такі, як зазвичай використовувалися для агітації за Януковича та Партію регіонів, однак жодної партійної символіки на них немає. Вона в суботу вже заборонена.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування