Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" запевняють, що грузин били не вони

Неділя, 17 січня 2010, 10:00
 

Партія регіонів спростовує причетність своїх людей до побиття журналістів грузинського каналу "Імеді".

Про це йдеться у заяві Донецької облорганізації Партії регіонів у відповідь на звинувачення БЮТ, повідомляють Українські новини.

"16 січня, близько 15:30 у міський штаб Партії регіонів справді зайшли 3 молодих чоловіків грузинської національності і представилися журналістами телеканалу "Імеді", - йдеться у заяві.

"Однак на прохання пред'явити посвідчення журналіста, акредитацію МЗС і ЦВК вони відповіли, що в них немає акредитації, а як посвідчення один з них надав папірець, видрукуваний на кольоровому принтері без печатки грузинською мовою", - додають у "Регіонах".

"У зв'язку з цим співробітники штабу попросили цих "журналістів" покинути приміщення", -  сказано в повідомленні.

Прес-служба також стверджує, що нікого з них не ображали і тим більше не застосовували фізичну силу, а після того, як громадяни Грузії залишили штаб, вони поїхали в таксі.

"Ми впевнені, що ці громадяни Грузії не є журналістами. Це підтверджує й інформація, отримана з МЗС України. Як нам повідомили в МЗС, в Україні було зареєстровано лише одного журналіста телеканалу "Імеді" - це жінка Ганна Сордіа, і наразі вона перебуває в Києві", - заявляють у ПР.

Прес-служба з посиланням на міліцію Донецька повідомляє, що в суботу пізно вночі в Донецьку в більярдному клубі "Класік" справді стався інцидент з двома громадянами Грузії.

Як відомо, БЮТ заявив, що 16 січня в Донецьку члени передвиборного штабу Януковича побили двох журналістів грузинського телеканалу "Імеді".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування