Штаб Гриценка рапортує про порушення

Неділя, 17 січня 2010, 12:15

У штабі кандидата в президенти Анатолія Гриценка фіксують порушення на виборах глави держави на окремих дільницях.

Так, повідомляє сайт кандидата, у суботу ввечері на Донеччині були виявлені 596 бюлетенів зі штампом "вибув" навпроти прізвища Гриценка.

"На 62 виборчій дільниці територіального округу №46 (місто Артемівськ) були виявлені зіпсовані штампом "вибув" бюлетені", - розповів керівник штабу кандидата у Донецьку Роман Світан.

"Ці бюлетені були вилучені, голову дільничної комісії зняли з посади і призначили нову людину", - додав він.

Нові бюлетені для голосування громадян, за словами Світана, привезли лише в неділю зранку, через що вищезазначена дільниця розпочала свою роботу лише о 10:30. Усі інші виборчі дільниці працюють без порушень.

Водночас, в Івано-Франківську на дільницях недостатньо бюлетенів. Зокрема, бракує їх на деяких дільницях у 88 територіальному окрузі, повідомив керівник виборчого штабу Гриценка в Івано-Франківську Микола Ладовський.

"На деяких виборчих дільницях також досить багато заявок про голосування на дому, близько 6-10%", - сказав Ладовський.

"Однак, серйозних порушень у регіоні не зафіксовано", - додав він.

Між тим, на Кіровоградщині, за даними штабу Гриценка, у 102 територіальному виборчому окрузі на дільницях №30, 31 та 32 членів комісій від Гриценка не допустили до роботи.

Як повідомив Костянтин Козирєв, "аргументували відмову тим, що члени комісій від Анатолія Гриценка нібито раніше не з'являлися на засідання, хоча їм про проведення таких засідань ніхто не повідомляв".

Владнати цю ситуацію намагаються представники окружної дільничної комісії, однак, через відсутній телефонний зв'язок із зазначеними дільницями поки питання не вирішене.

Інше порушення було зафіксовано близько десятої години на дільниці №37 територіального округу №100. За словами Козирєва, до дільниці з'явилися представники Тимошенко і зачитали постанову суду про заборону голосувати на дому.

"Остаточне рішення дільнична комісія з цього питання ще не прийняла, однак існує інформація, що нібито через відсутність пального, був відкликаний увесь транспорт, призначений для перевезення скринь для голосування на дому", - зазначив Козирєв.

А у Харкові на дільниці №20 територіального виборчого округу №174 (Орджонікідзе), що знаходиться у приміщенні середньої школи №118, роботі дільничної комісії нібито заважає надмірне втручання спостерігача від Віктора Януковича.

Крім того, в Харкові не знята з багатоповерхових будинків агітація за Януковича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування