Нємцов здивований результатом Тимошенко, при якій Україні гірше за всіх

Неділя, 17 січня 2010, 21:50
 

Російський опозиційний діяч Борис Нємцов здивований результатами Юлії Тимошенко і Сергія Тігіпка в першому турі виборів.

Так він прокоментував результати екзит-полів в ефірі "Великої політики. Ніч виборів" на каналі "Інтер".

"На мене сильне враження справив на диво хороший результат Тимошенко", - почав політик.

Він звернув увагу, що Тимошенко - прем'єр, відповідає за соціально-економічне становище в країні. "Країна перебуває у глибокій економічній кризі. Це найгірший у світі результат", - наголосив Нємцов.

"І ця людина набирає дуже багато відсотків голосів. Це означає, що Юлія Володимирівна дуже талановита, харизматична людина, політик", - зазначив він.

Як приклад Нємцов згадав про заяву Тимошенко про те, що Янукович програв вибори: "Ніхто навіть не засміявся. Напевно, так повірили".

На думку Нємцова, в другому турі у Януковича дуже складна ситуація: "Йому доведеться брати участь у дебатах, інакше його назвуть боягузом".

"Боюся, що йому з його моторикою, харизмою дуже важко буде виграти у Юлії Володимирівни. З іншого боку його відмова буде з подивом сприйнята в тому числі його прихильниками", - вважає він.

Також на Нємцова дуже сильне враження справив успіх Сергія Тігіпка. На його думку, Тігіпка підтримали люди, які розчарувалися в Тимошенко, Януковичі, чиїм гаслом було "Геть усіх".

"Потім вони раптом побачили освічену, професійну, грамотну, абсолютно не популістськи налаштовану людину з, на мій погляд, дуже пристойною економічної програмою", - зазначив Нємцов.

"Я вважаю, що це абсолютно блискучий результат", - додав він.

Коментуючи поведінку Росії під час українських виборів, Нємцов зазначив, що "наші начальники вели себе більш стримано, ніж 5 років тому".

"Тоді вони вели себе, як слон у посудній лавці. Двічі вітали Януковича і він програв. Зурочили", - додав політик.

На думку Нємцова, "Янукович, не дивлячись на свою зовнішню міць і силу, навряд чи буде сильним президентом".

"У Тимошенко навпаки - вона мініатюрна жінка, але президентом буде таким, що мало не здасться. Вона буде намагатися всіх построїти і стрункими рядами повести. Але український народ волелюбний і стрункими рядами ходити не дуже любить", - зазначив він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування