Тимошенко почала торгуватися з Тігіпком та Яценюком

Понеділок, 18 січня 2010, 21:02
Команда Юлії Тимошенко запропонувала Сергію Тігіпку і Арсенію Яценюку переговори щодо підтримки у другому турі виборів.

Про це заявив БЮТівець Сергій Соболєв в ефірі 5 каналу.

"Ми запропонували такі переговори. У неділю була домовленість про першу зустріч безпосередньо між нашим штабом і штабом Тігіпка, що підтвердили обидві сторони", - наголосив він.

"Це дає можливість не якісь посади пропонувати, бо я розумію, що вже нікого не цікавлять ніякі посади, бо в умовах кризи всі тікають від посад", - вважає БЮТівець.

"Тут набагато важливіше, щоб команда тих людей, які зайняли 3, 4 або 5 місце, розуміла, що ключові тези, які були безпосередньо ними проголошені, були втілені в життя", - заявив Соболєв.

Він також вважає, що у лідера Партії регіонів Віктора Януковича у другому турі є єдиний електоральний резерв - "це резерв Інни Богословської, Василя Противсіх, Михайла Бродського".

"Тобто це ті, хто були технічними кандидатами і агітували за Януковича", - додав БЮТівець.

Крім того, Соболєв заявив: "Нас дуже здивувало, що ЦВК 5 годин не оголошувала відсоток участі виборців у цих виборах. Ми добилися цього лише о 1:00 ночі 18 січня".

"Так от по ключових 4 східних областях - Донецькій, Луганській, Харківській та Запорізькій - результати не відповідають тому, що було подано безпосередньо на 20 годину 17 січня", - сказав БЮТівець.

Він зазначив, що згідно з даними БЮТівського паралельного підрахунку голосів виборців, "явка (у цих областях) відповідає тій кількості вкрадених у Тимошенко 3% голосів".

Водночас Соболєв наголосив, що "ніяких оскаржень (результатів виборів) в судах не буде".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування