Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Олігархи вже засипали Тігіпка пропозиціями

Середа, 20 січня 2010, 12:02
 

Політик Сергій Тігіпко вже одержав пропозиції від українських олігархів про співробітництво в реалізації його партійного проекту.

Про це він заявив у середу на прес-конференції в Києві, відповідаючи на питання кореспондента Ліга.

"Без фінансування партії складно буде обходитися, але вибудовувати партію на олігархах - це неправильно", - сказав Тігіпко.

Відповідаючи на питання про те, як буде проходити будівництво його партії, Тігіпко сказав:

"Партія має будуватися на трьох основах. Перша - організаційна структура, від центрального апарата до самого низу... Друга - контакти з реальними громадськими організаціями", - сказав він.

"Ми почали укладати договори з екологічними організаціями, із громадськими організаціями, що протидіють наркоманії. Для України це суперактуально... І третя основа - це клуби, що не складаються ні в яких суспільних або політичних організаціях, але їм просто подобається лідер. Усе це - сучасна організаційна структура партії", - сказав він.

За словами Тігіпка, його політична сила буде спиратися на малий і середній бізнес. На уточнююче питання, усе-таки чи отримані вже конкретні пропозиції від олігархів, політик сказав: "Уже є, насамперед, вони пов'язані з рішенням місцевих проблем".

Він зазначив, що переговори вже проводяться, але імена власників великого бізнесу назвати відмовився.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування