Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губський: проти керівників штабів Тимошенко ведуть інформаційну боротьбу

Середа, 20 січня 2010, 12:30

БЮТівець Богдан Губський заявляє, що проти керівників штабів Юлії Тимошенко у Київській та Черкаській областях іде інформаційна боротьба.

Про це він заявив "Українській правді", коментуючи інформацію про нібито звільнення Володимира Майбоженка з посади керівника виборчого штабу в Київській області через втрату прем'єром там рейтингу в першому турі виборів президента.

"Високі показники Юлії Тимошенко у Київській та Черкаській областях та низькі відсотки її конкурентів не на жарт перелякали її опонентів, які зрозуміли, що у другому турі саме Київська та Черкаська області витягнуть на максимально високі показники Тимошенко по центральній Україні", - заявив Губський.

"Саме тому в останні дні розгорнута потужна негативна інформаційна боротьба проти керівників штабів Юлії Тимошенко у цих областях", - стверджує він.

Зокрема, заявив Губський, газета "Дело" та агентство "Українські новини" розповсюдили "абсолютно брехливу інформацію, яка на 100% не відповідає дійсності", нібито лідер БЮТ збирається змінити керівництво цих штабів.

БЮТівець нагадав, що у Київській та Черкаській областях "близько 700 тисяч громадян віддали свої голоси за Тимошенко, тобто майже 12% усіх голосів, відданих за Тимошенко по усій Україні". "Зрозуміло, що це турбує наших опонентів", - сказав Губський.

"На жаль, ЗМІ, публікуючи ці "анонімки" без посилання на джерело повертають нас до КГБістських часів, коли в КГБ писали: "источник интеллигенции сообщил...". Але часи НКВС, КГБ закінчилися", - заявив народний депутат.

Губський стверджує: "Якщо газета не дає джерело інформації, то з інформаційного засобу вона стає дезінформаційним".

Він запевнив, що Майбоженко "був, є і буде керівником парторганізації "Батьківщини" та виборчого штабу у Київській області".

"Щодо інформації про кадрові читки на засіданнях штабу (Тимошенко), то можна сказати, що питання стоїть, по-перше, про активізацію виборців у другому турі (виборів), а по-друге, про посилення виборчої кампанії у східній Україні", - сказав Губський.

За його словами, поширення неправдивої, провокативної інформації може бути вигідне "лише конкурентам Тимошенко" у другому турі виборів чи тих, хто програв їй у першому.

Губський вважає, що це робиться для того, щоб внести "розкол" у команду Тимошенко і розхитати ситуацію в її ключових виборчих штабах.

Депутат також зазначив, що порівнювати результати волевиявлення громадян у першому турі президентських виборів 2010 року та на парламентських виборах 2007 року, можна, але треба пам'ятати, що цього року проти Тимошенко боровся президент Віктор Ющенко, який "оббріхував" її, опонент Віктор Янукович, і "проти неї боролась криза".

Губський також сказав, що "за багатьма джерелами штабів БЮТ у східній Україні, не виключені факти фальсифікації".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування