Спікерство Кириленка – бютівська "качка"

П'ятниця, 22 січня 2010, 10:16

Заступник голови партії "За Україну!" Ксенія Ляпіна спростовує інформацію про участь групи в перемовинах про нову коаліцію з Віктором Януковичем.

Так вона прокоментувала заяву Миколи Катеринчука про нібито переговори партії "За Україну!" з Партією регіонів щодо можливого утворення нової коаліції.

"Ніяких переговорів партія "За Україну!" не веде ні з Партією регіонів, ні з БЮТ. Наші виборці знають що головна мета нашої діяльності - відстоювання українських інтересів у парламенті, а не розподіл крісел і портфелів", - заявила вона, повідомляє прес-служба партії.

"Тому, роблячи подібні заяви, Микола Катеринчук перетворюється на чергового провокатора. "Це чиста "качка", яка запущена виключно з метою дискредитації партії "За Україну!", - зауважила Ляпіна.

Катеринчук в ефірі 5 каналу заявив наступне: "Зараз працюють з фракцією НУ-НС, пропонують їм деяке політичне майбутнє, пропонують їм інші якісь аргументи, щоб вони записувалися в нову коаліцію".

"Фракцію очолить потім В'ячеслав Кириленко, який попросив собі посаду спікера. Я думаю, що може це ще й чутки, але дуже дивно все це виглядає", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування