Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ знову образився і пішов з Ради

П'ятниця, 22 січня 2010, 10:19
 

Фракція БЮТ покинула пленарне засідання Верховної Ради у п'ятницю.

"Законні вимоги нашої фракції грубо ігноруються. Ми не бачимо сенсу брати участі у засіданні", - сказав БЮТівець Сергій Міщенко з трибуни парламенту.

Він пояснив, що БЮТ не влаштовує, те, що протягом цього пленарного тижня на розгляд парламенту не було винесено зміни до закону про вибори щодо скасування порядку голосування на дому, а також не розглянуто постанову про створення тимчасової слідчої комісії по "Межигір'ю".

"Перший тур - це була лише репетиція масових фальсифікацій, які Партія регіонів планує застосувати у другому турі. Зараз у Віктора Януковича залишаються надії тільки на фальсифікації результатів виборів. На сьогодні ситуація штучно доведена до того, що вже технічно неможливо прийняти закон і втілити його норми в життя", - сказав Міщенко.

Водночас депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що БЮТ поширює неправдиву інформацію про фальсифікації у першому турі, адже їх не зафіксували ні міжнародні, ні українські спостерігачі.

"Тільки, напевно, у Гондурасі, або у племені Тумба-юмба можна 10 разів у процесі виборів вождя племені змінювати закон!", - заявив він.

У свою чергу спікер Володимир Литвин погодився поставити на повторне голосування внесення до порядку денного відповідного законопроекту.

"Що стосується ТСК (по "Межигір'ю"), то я вам вчора продемонстрував, що ви лише свої прізвища написали. Чого ви втягуєте Верховну Раду у свої розбірки?", - заявив він.

БЮТівці ще якийсь час сиділи у залі, однак після того, як Литвин оголосив розгляд іншого законопроекту, вони пішли.

Як відомо, у четвер БЮТівці покинули сесійну залу з аналогічними вимогами.

Українська правда  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування