Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко пообіцяв "засвітити" своїх соратників

П'ятниця, 22 січня 2010, 10:44

Сергій Тігіпко обіцяє згодом представити перших осіб своєї команди, яка братиме участь у місцевих виборах.

Про це він сказав в інтерв'ю "Бі-Бі-Сі", відповідаючи на зауваження, що люди знають лише "обличчя" партії "Сильна Україна", Тігіпка, а другого й третього "номера" - ні.

"Що стосується другого, третього. Чому може й не показував (їх)? Тому що люди, по-перше, повинні були проявити себе у виборах президента", - сказав Тігіпко.

"Можуть бути гарні люди, але результат все красить. Для мене як для ділової людини це надзвичайно важливо. Поговорити зі всіма цікаво, а от результати можуть дати одиниці", - пояснив він.

"По-друге, хочеться брати нових облич і хочеться їх показати, тому що, мені здається, що та політична так звана еліта країни нічого серйозного не продемонструвала. Називати людей, які ще молоді й абсолютно нікому невідомі, під час виборів не хотілося б", - зазначив Тігіпко.

Він повідомив, що "найближчими місяцями буде сформоване політичне бюро (партії) - і ми покажемо".

"У партії зараз відбуваються великі зміни. Ми міняємо тих людей, які очолюють, і зараз пройдуть відповідні конференції", - сказав Тігіпко.

"Ми зараз відпрацьовуємо свою позицію і політику на місцеві вибори. Теж підемо з цікавими гаслами, і я переконаний, наберемо набагато більше, ніж зараз набрали під час президентських виборів. Трошки пізніше засвітимо персони", - додав він.

Він також підтвердив амбіції своєї політичної сили брати участь у виборах мерів Києва, Харкова та інших міст.

"Якщо Київ сьогодні має проблеми в охороні здоров'я, я переконаний, що місцевий рівень може багато вирішити цих проблем. Має проблеми й в комунальному секторі. Це тільки питання одне - інвесторів. Інвесторів і чесності місцевої влади, яка повинна скласти гарний договір для інвесторів тих же. І людям це потрібно пояснювати, а не займатися популізмом", - сказав Тігіпко.

"І це залишає шанс бути політиком у масштабі всієї країни, мати фракцію в парламенті і всім казати: "Якщо ми зробили це в Києві, чому неможливо зробити у Харкові, Донецьку чи у Львові та Сімферополі?" Тому цікаво (брати участь у місцевих виборах)", - додав він.

Тігіпко впевнений, що навіть якщо він буде мером Києва, "не треба залишати партійної роботи".

"Якщо ти будеш мати підтримку в місцевих органах влади, то ти будеш абсолютно вільний, тільки знову пояснюй, пояснюй. Одноосібно керувати містом - не вірно, тому що це громада, кияни, і вони повинні мати важелі впливу на ті чи інші рішення", - сказав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування