Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко ще довго залишатиметься президентом через суди?

П'ятниця, 22 січня 2010, 20:17

Президент Віктор Ющенко може ще довго виконувати обов'язки президента через судові суперечки Віктора Януковича і Юлії Тимошенко щодо перемоги на виборах.

Таку думку в ефірі 5  каналу висловив представник "Нашої України" Роман Безсмертний.

"Сьогодні важко прогнозувати цей період. Але жадоба влади обох кандидатів настільки велика, що вони можуть використати недосконалості виборчого законодавства, параліч судової системи, щоби виборчі перегони перетворити в безкінечний судовий процес, потім блокувати роботу ЦВК", - припустив Безсмертний.

"І весь цей час Віктор Андрійович буде змушений виконувати обов'язки президента", - зауважив він.

Як доказ своєї точки зору він відзначив, що у всіх країнах, той, хто програв, вітає переможця, а в Україні після даних екзит-полу Тимошенко зразу заговорила про фальсифікації.

"Я бачу навіть проблеми, щоб вибори відбулися в цей день (7 лютого). Все залежить від поведінки штабів", - припустив голова виконкому "Нашої України".

На питання про майбутнє Віктора Ющенка, Безсмертний сказав, що він може бути, і президентом, і прем'єром, і депутатом.

"Ющенко був, є і залишиться активним політиком в найближчі роки. Перемігши на виборах 2004, він приніс нове бачення. В результаті цього вибору він зупинився на півдорозі. І будучи людиною активною, а в політиці відносно молодою, він бажає, як і його політична сила, свої справи довести до завершення", - запевнив Безсмертний.

На запитання, як піде "Наша Україна" на наступні вибори, голова виконкому партії сказав, що "ніколи не варто говорити ніколи", але поки є установка йти на вибори самостійно, партією.

"Щодо інших конфігурацій розмова поки не ведеться", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування