На комбінаті, який друкує бюлетені, все було спокійно

П'ятниця, 22 січня 2010, 20:35

Жодних інцидентів і захоплень на столичному поліграфкомбінаті "Україна" не було.

Як повідомили в прес-службі київської міліції, заяву деяких політичних сил про нібито спробу захоплення поліграфкомбінату не відповідає дійсності.

За інформацією главку, дійсно, о 15:35 в міліцію надійшло повідомлення від невідомого про те, що група осіб намагається незаконно проникнути на комбінат і призначити нового директора.

"Оперативно-слідча група міліції виїхала на місце, опитала людей, ніяких захоплень, бійок, затримань і перешкод роботі поліграфічного комбінату не було", - підкреслили у главку.

При цьому в прес-службі додали, що міліція не має даних про те, "хто кого хотів призначити і від кого".

У главку також акцентували увагу на тому, що це державне підприємство, і його робота протягом дня не порушувалася.

Нинішній керівник комбінату, за інформацією столичної міліції, в даний час знаходиться на лікарняному, а виконуючий обов'язки керівника не був присутній на місці під час виїзду слідчо-оперативної групи.

Відповідаючи на питання, чи були на території комбінату народні депутати, в главку сказали: "Нібито були депутати".

На питання, чи відомо міліції, чи друкувалися додаткові бюлетені на комбінаті, в главку сказали: "У нас такої інформації немає".

Як відомо, раніше в Партії регіонів заявили, що БЮТ намагається змінити керівництво поліграфкомбінату "Україна" з метою надрукувати зайві бюлетені перед другим туром виборів.

Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування