Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича підтримали люди ющенківського призначенця і Вітренко

Неділя, 24 січня 2010, 10:17

Загальнокримський форум прихильників "Блоку Куніцина" вирішив підтримати у другому турі президентських виборів Віктора Януковича.

У резолюції форуму підкреслюється, що "молода українська держава потребує політичної стабільності, забезпечити яку здатні лише професійно відповідальні керівники і політики", повідомляє Інтерфакс.

Як відомо, Сергій Куніцин - голова міськдержадміністрації Севастополя, призначений на цю посаду президентом Віктором Ющенком у 2006 році.
 
У документі йдеться, що "саме цей аргумент став вирішальним у рішенні підтримати Віктора Януковича у другому турі президентських виборів 2010 року".

"Саме його професійний досвід і світоглядні позиції в найбільшому ступені відповідають соціально-економічним і політичним запитам кримчан і севастопольців", - зазначається у резолюції.
 
Форум закликав усіх прихильників Куніцина 7 лютого прийти на виборчі дільниці і віддати свої голоси на підтримку лідера Партії регіонів.

Крім того, підтримати Януковича у другому турі виборів закликала президія ЦК Прогресивної соціалістичної партії України, повідомляє її прес-служба.

"Ми вважаємо, що Юлія Тимошенко на посаді президента - це продовжувач політики Ющенка. Вона - той же неонацист Ющенко, тільки в спідниці...Ми закликаємо громадян України жодного голосу за Тимошенко не віддавати", - зазначили в ПСПУ.

"З обранням Януковича на пост президента ми пов'язуємо надії на виконання ним обіцянок з відродження економіки, вирішення соціальних проблем, захист нашого цивілізаційного вибору - інтеграцію з Росією і Білоруссю, надання російській мові статусу другої державної", - йдеться у рішенні президії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування