Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ обіцяє захистити комбінат, де друкують бюлетені

Понеділок, 25 січня 2010, 08:41

СБУ вживає заходи для недопущення втручання в технологічний процес поліграфічного комбінату "Україна", де друкують виборчі бюлетені.

Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України у понеділок.

"Відповідно до закону "Про державну таємницю" Служба безпеки України вживає невідкладних заходів для охорони державної таємниці та недопущення втручання в технологічний процес державного поліграфічного комбінату "Україна", насамперед, замовлення та друку виборчих бюлетенів", - сказано в повідомленні.

"СБУ діє у взаємодії з прокуратурою Києва, якій будуть передані всі матеріали для надання процесуальної оцінки та забезпечення законності виборчого процесу", - запевняє Служба безпеки.

Як відомо, раніше депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов заявив, що рано-вранці в понеділок на поліграфкомбінат "Україна", де друкуються виборчі бюлетені, проникли невідомі, розбивши при цьому двері, вітрину і напавши на охорону.

А депутат Василь Грицак повідомив, що у захопленні брало участь 300 осіб приватної охоронної компанії "Щит", які застосували "сльозогінний газ, спецзасоби, дубинки, монтіровкі", зокрема і проти народних депутатів.

За його словами, "очолював цю групу такий собі Хоменко, який претендує на посаду директора", а "загальне керівництво операцією здійснює Володимир Рудик - заступник начальника управління правоохоронних органів Кабміну".

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування