Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатор Ющенка підтримав Тимошенко

Понеділок, 25 січня 2010, 10:22

Глава Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков заявляє, що підтримає в другому турі Юлію Тимошенко.

Про це йдеться в його заяві на персональному сайті.

"Мені дивно чути заяви політиків про те, що "у другому турі виборів вибору немає". Не підтримати жодного з кандидатів означає підсилити в і без того стомленому суспільстві атмосферу безвиході і приреченості", - відзначив губернатор.

"Я не маю права на таку позицію. Мій вибір - Юлія Тимошенко", - заявив Аваков.

"І не в її захист спрямований мій голос (Юлія Володимирівна себе в образу не дасть, і в цьому немає ніякого сумніву). Мій голос - на захист тих демократичних цінностей, за які ми боролися. І тут нам з Тимошенко по дорозі. Я переконаний, що вона не менше за інших патріотів зацікавлена в незалежності і процвітанні України", - підкреслив він.

Як аргумент на користь Тимошенко, Аваков навів те, що "особисте втручання Тимошенко дозволило не тільки врятувати, але фактично відродити літакобудування в Харкові".

"Ввійшли в ритм, відчувши реальну підтримку влади, наші гіганти - "Турбоатом" і ХЕМЗ, "Електротяжмаш", ФЕД, набирають темп реформи на заводі імені Малишева, ХЕМЗі, Ізюмському тепловозоремонтному. Були виділені необхідні кошти на будівництво метрополітену і реконструкцію стадіону "Металіст", - відзначив він.

Як відомо, Аваков завжди був близький до Петра Ющенка. Раніше Тимошенко підтримав Дніпропетровський губернатор Віктор Бондар, який свого часу озвучив не одне обвинувачення від секретаріату президента убік прем'єра.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування