"Регіонали" сказали, коли залишать стратегічний комбінат

Понеділок, 25 січня 2010, 12:19

Депутати Партії регіонів залишать приміщення поліграфкомбінату "Україна" після відновлення "нормальної роботи підприємства".

Про це заявив "регіонал" Василь Горбаль у коментарі "Українській правді" в понеділок.

"Зараз зібрався профком колективу, чекають на керівника підприємства, котрий, на скільки ми розуміємо, хоче відновити робочий ритм на підприємстві і звільнити приміщення від сторонніх осіб", - сказав він.

"Після цього, думаю, що наша функція (на комбінаті) буде вичерпана", - заявив Горбаль.

Він нагадав про рішення суду, яким скасовується попереднє рішення стосовно внесення змін до статуту комбінату "Україна", згідно з якими, Мінфін увів нового виконувача обов'язків на підприємство.

Горбаль також повідомив, що депутати весь час перебували у приймальні директора комбінату, а його кабінет був зачинений і ключі від нього знаходилися у самого директора.  

Як відомо, у понеділок депутати Партії регіонів повідомили, що в комбінат "Україна" увірвалися невідомі, і керував цим захопленням загалом "заступник начальника управління правоохоронних органів Кабміну".

Президент Віктор Ющенко згодом заявив, що 5 народних депутатів від Партії регіонів захопили кабінет директора комбінату "у знак протесту".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...