Турчинов сподівається через "Україну" витурити ЄДАПС з паспортної справи

Понеділок, 25 січня 2010, 15:36

Перший віце-прем'єр Олександр Турчинов переконаний, що робота комбінату "Україна" на чолі з новим керівництвом буде відновлена у найближчі дні.

Про це він заявив на брифінгу у понеділок.

"Ті кадрові рішення, які проводить Міністерство фінансів, дозволять в найближчі дні відновити друк закордонних паспортів в Україні, при чому без участі таких посередників як ЄДАПС ", - заявив Турчинов.

Він наголосив, що головною метою влади було усунути  "корумповане" керівництво комбінату "Україна" для укладання прямих угод з підприємством щодо друку закордонних паспортів.

Турчинов ще раз спростував закиди щодо намірів надрукувати додаткові бюлетені для другого туру виборів. Він закликав представників ЗМІ і представників кандидата Януковича взяти участь у спостереженні за цим процесом.

"Вивчаючи фальсифікації 2004 року і деякі брудні технології, які використовують наші опоненти, я можу сказати, що  для контролю за чесними виборами, зокрема недопущення друку фіктивних бюлетенів, важливо не тільки встановити контроль за самим друком, але й за електронною інформацією щодо технологій їхнього виготовлення", - зазначив він.

"Тому що минулому корумпованому керівництву не треба обов'язково друкувати бюлетені на комбінаті "Україна". Можна було просто передати диск щодо поліграфічних особливостей друку бюлетенів, і на будь-якій фабриці чи комбінаті, де є машини якісного поліграфічного виконання, забезпечити їх безконтрольний друк", - додав Турчинов.

Він також висловив думку, що "можливо, представники Партії регіонів і близьке до них керівництво комбінату своїми заявами захищають злочин, який вони зробили у першому турі".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування