Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов натякає, що Тимошенко не розганятиме Раду

Понеділок, 25 січня 2010, 22:09
У випадку обрання президентом Юлії Тимошенко, у Верховній Раді стабілізується більшість.

Про це заявив перший віце-прем'єр Олександр Турчинов в ефірі 5 каналу.

"Такі подарунки, які обіцяє Янукович, що він там розпустить, запустить Верховну Раду...Руйнувати завжди легше. Робити з України полігон для перманентних, безперервних виборів - це просто недолуга політика", - наголосив він.

"Як тільки буде обраний президент, яким стане Тимошенко, у Верховній Раді стабілізується більшість, і вона значно збільшиться в чисельності", - заявив урядовець.

Як відомо, раніше лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що дострокові парламентські вибори можуть відбутися у травні.

Турчинов також вважає, що рішення кандидатів у президенти Сергія Тігіпка і Арсенія Яценюка не підтримувати у другому турі виборов жодного з кандидатів не остаточне.

"Люди, які їх підтримували, і вони самі можуть реально разом з нами реалізовувати свої програмні засади вже після перемогу Юлії Володимирівни на президентських виборах", - зазначив він.

"Коли той же Тігіпко не відмовляється працювати прем'єром при президенті Тимошенко - це більш вагома відповідь, ніж будь-які інтернетовські аналітички, які пістрять в інтернеті", - підкреслив перший віце-прем'єр.

Коментуючи заяву регіонала Миколи Азарова про те, що Тимошенко пообіцяла крісло прем'єра п'ятьом особам, Турчинов сказав: "Брехня і побрехеньки...Нехай Азаров назве 5 прізвищ, кому Тимошенко пообіцяла посаду прем'єра".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування