Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко підписала угоду на цілий президентський термін

Вівторок, 26 січня 2010, 19:29
Прем'єр Юлія Тимошенко підписала угоду з Вінницькою облрадою щодо регіонального розвитку області.

Під час церемонії підписання вона зазначила, що ця угода розрахована на 5 років, а для її реалізації вже закладено 3 млрд. грн., повідомляє прес-служба уряду.

Тимошенко заявила, що центр та регіони маю перейти до системи спільного планування, основою якого мають стати угоди щодо регіонального розвитку конкретного регіону.

Вона наголосила, що згідно з угодою, пріоритетним напрямком є впровадження ресурсів та енергозберігаючих технологій в системі життєзабезпечення населених пунктів.

Як зазначила прем'єр, угода також передбачає перехід на альтернативні види палива, реформування житлово-комунального господарства та газифікацію населених пунктів.

Говорячи про кошторис угоди, який складає 3 млрд. грн., Тимошенко наголосила, що це не лише кошти з держбюджету, а й кошти місцевих бюджетів, а також кредити державних банків та державні гарантії під залучення довгострокових ресурсів.

Крім того, під час робочої поїздки до Хмельницька, прем'єр вручила 26 автомобілів швидкої допомоги лікарням Хмельницької області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...