Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко хоче розставити всі крапки над "і" з Януковичем

Середа, 27 січня 2010, 11:15
 

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович не пропонував Сергію Тігіпко посаду прем'єр-міністра.

Про це сказав сам Тігіпко під час гарячої лінії в "Комсомольскій правді", повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми з Віктором Федоровичем не закінчили переговори, і поки такої пропозиції я від нього не отримував", - сказав він.

Тігіпко також додав, що найближчим часом знову зустрінеться з Януковичем і планує розставити всі крапки над "і", а також почути конкретну позицію щодо того, якою Янукович бачить стратегію розвитку країни.

Водночас він сказав, що не підтримуватиме жодного з кандидатів у другому турі.

"Я витримаю позицію, і нікого в другому турі не підтримуватиму", - підкреслив Тігіпко, повідомляє Уніан.

"Сьогодні команда Тимошенко хоче одержати підтримку, такої підтримки не буде", - додав він, наголосивши, що готовий тільки до публічних домовленостей на базі антикризової програми.

Тігіпко переконаний, що виборці, які віддали голоси за нього у першому турі, самі можуть розібратися, кого підтримати у другому турі, і вважає, що його заклики можуть образити їх.

"Скажу відверто, я знаю, що це достатньо освічені і розумні люди, мені здається, що мої заклики можуть трохи образити їх, вони самі розберуться", - сказав він.

Водночас Тігіпко упевнений, що всі виборці повинні прийти на вибори і зробити вибір. "Як вони це робитимуть, це справа їхньої совісті", - сказав він, додавши, що сам теж обов`язково прийде і віддасть свій голос, але не сказав, за кого.

Тігіпко також у черговий раз підкреслив, що в другому турі нікому не підіграватиме, не приєднуватиметься ні до чиєї команди. "У мене є своя команда", - зазначив політик.

Тим часом він знову сказав, що не відмовлятиметься від пропозиції очолити уряд. "Я готовий працювати з Януковичем, я готовий працювати з Тимошенко", - сказав Тігіпко, додавши, що хто б з них не став президентом, вони можуть йому запропонувати пост, і відмовлятися він не буде.

Як відомо, раніше Тимошенко заявила, що офіційно запропонувала Тігіпку пост прем`єра у разі її перемоги на президентських виборах, і очікує від нього відповіді до другого туру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування