БЮТ обвинувачує члена ЦВК у роботі на Януковича

Середа, 27 січня 2010, 11:36

Кримський штаб БЮТ обвинувачує члена ЦВК Олександра Чупахіна в зловживанні службовим становищем.

У зв'язку з цим довірена особа Юлії Тимошенко в територіальному виборчому окрузі №3 Вікторія Новікова звернулася до ЦВК і Генеральної прокуратури, повідомляє кореспондент Обкому в Криму.

Причиною звернення нібито стало те, що 26 січня Чупахін подзвонив членові окружної виборчої комісії №3 Загороднюк і в ультимативній формі запропонував посаду голови окружної комісії, повідомивши їй, що таке рішення ухвалене ЦВК.

Однак кандидат у президенти Тимошенко подала на посаду голови окружної виборчої комісії №3 Ірину Хасину, а кандидатура Загороднюк була подана як члена ОВК №3.

Кримський республіканський штаб Тимошенко вважає, що подія в Центральній виборчій комісії є "ще одним проявом корумпованості, зловживання службовим становищем і збільшенням спроб прихильників Януковича вплинути на результати виборів".

Як пояснило "Обкому" джерело в кримському штабі Тимошенко, прихильники прем'єра підозрюють Чупахіна в сприянні кандидатові Віктору Януковичу. На їхню думку, за допомогою члена ЦВК "регіонали" намагаються призначити на посаді голів окружкомів "тих, з ким можна домовитися, або ж просто слабких юристів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування