Литвин вважає, що на ньому сконцентрувалася ненависть

Четвер, 28 січня 2010, 07:06
Політична сила спікера Володимира Литвина піде на наступні парламентські вибори.

Такий висновок можна зробити зі слів спікера в ефірі 5 каналу.

Коментуючи зауваження про те, що для деяких кандидатів ці президентські вибори були "тренуванням" перед парламентськими і ті самі обличчя можна буде побачити на наступних виборах до Верховної Ради, Литвин заявив: "Перед вами сидить одне з таких облич".

"Зрозуміло було, що розраховувати на перемогу на президентських виборах - це була б ілюзія. Тим більше, що вся ненависть щодо влади була сконцентрована на мені", - наголосив спікер.

"Люди, насамперед, дивляться на Верховну Раду, вона є уособленням того безладу і невизначеності у владі і, зрозуміло, на голову Верховної Ради було перенесено це невдоволення", - вважає він.

Литвин зазначив, що "це меншою мірою, або взагалі не торкалося Кабміну".

Крім того, спікер заявив, що у передвиборчих бюджетах кандидатів у президенти "значна частка була відведена на те, щоб вітати людей з новорічними та різдвяними святами". "Суми, які були виділені для цього, були колосальними", - сказав він.

За словами Литвина, "рахунок йде на сотні мільйонів гривень".

"Дослідження, які будуть незабаром оприлюднені...підтвердять мою оцінку. Йдеться про математичне обрахування того, наскільки були простимульовані люди, щоб йти на виборчі дільниці з заданим вибором", - заявив спікер.

Як відомо, у першому турі президентських виборів за Литвина проголосували 2,35% виборців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування