Янукович просить силовиків не дати "нацькувати брата на брата"

Четвер, 28 січня 2010, 11:23
 

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович просить правоохоронців забезпечити спокій і не допустити провокацій під час другого туру президентський виборів.

Про це йдеться у зверненні Януковича до працівників правоохоронних органів, судів, прокуратури, СБУ, поширеному прес-службою Партії регіонів.

"Я вірю у вас. Переконаний, що і тепер, коли окремі політики намагаються збурити народ, нацькувати брата на брата, спровокувати громадянські зіткнення в угоду своїм амбіціям - ви станете на захист Конституційного ладу і закону. Ви будете гарантом спокою і миру в Україні", - заявив Янукович.

"Тому що Україна в нас одна. І ризикувати нею не можна. Не можна допустити провокацій лише тому, що хтось, програючи вибори, керується принципом - після мене хоч потоп", - додав він.

"Ми повинні зробити все, щоб і другий тур виборів пройшов чесно і прозоро, щоб результат був визнаний і в Україні, і в світі. Щоб новий президент швидко і ефективно почав виконувати свої обов'язки. Адже нам не можна втрачати час - треба діяти. Україна в розрусі. Її треба разом рятувати", - йдеться у зверненні.

Янукович закликав правоохоронців "усі сили, відповідальність і державницьку мудрість покласти на вівтар захисту конституційного ладу, миру, злагоди в Україні".

"Звертаюся до усіх вас із запевненнями, що я буду робити все, щоб створювати усім вам гідні умови праці, щоб ви мали гідні зарплати, щоб усі ви були спокійні за своє майбутнє", - заявив він.

"Як президент я зроблю все, щоб усі ви, хто сьогодні виконує таку важливу місію із захисту закону і правопорядку в країні, залишилися на своїх відповідальних постах і мали можливість чесно виконувати свій обов'язок перед Україною", - йдеться у зверненні.

Як відомо, у четвер Верховна Рада звільнила міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Українська правда  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News