Регіоналам злили, що Денисова змушує агітувати за Тимошенко

Четвер, 28 січня 2010, 14:06

Партія регіонів звинувачує міністра праці та соціальної політики Людмилу Денисову в тиску на підлеглих з вимогою агітувати за Юлію Тимошенко.

Про це заявив народний депутат Партії регіонів Михайло Папієв сьогодні в  журналістам.

"Як повідомило джерело з міністерства, під страхом звільнення, міністр примушує підлеглих агітувати на ввіреній їм території в робочий час, з використанням службових приміщень та інших матеріальних ресурсів, а також із залученням підлеглих", - сказав він.

Папієв також зазначив, що зафіксовані випадки шантажу, залякувань, погроз звільненням тих працівників, котрі не погоджувались з незаконними діями керівництва.

"Половина працівників міністерства, керівництво фондів соціального страхування примусово відправлені за державний кошт у відрядження для агітації. Це не що інше, як зухвале і цинічне використання адмінресурсу", - цитує депутата його прес-служба.

За його словами, триває також тиск на керманичів фондів з метою "мобілізації" коштів.

"Всі ці факти переконують в тому, що на сьогодні керівництво Мінпраці продовжує здійснювати координаційні заходи по впливу на виборчий процес і фактично перетворене в тіньовий штаб кандидата Тимошенко", - заявив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News