Тимошенко вже засунула Межигір’я у центр Києва

П'ятниця, 29 січня 2010, 22:02
Генпрокурор Олександр Медведько є правою рукою лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Про це заявила прем'єр Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу Інтер, коментуючи заяву Медведька про те, що згідно з рішенням Вищого господарського суду частина території резиденції "Межигір'я" законно належить фірмі "Танталіт".

"Він (генпрокурор) сказав, що Межигір'я чесно належить Януковичу і не чіпайте Януковича", - наголосила вона.

"Межигір'я, я хочу нагадати всім, - це 140 гектарів землі, майже в центрі Києва, яке є державною резиденцією, яке за обсягами більше, ніж держава Монако і яке Янукович просто забрав, коли йшов з посади прем'єра", - заявила Тимошенко.

Як відомо, Межигір'я знаходиться у Вишгородському районі Київської області.

"Генпрокурор сказав, що резиденцію забрали правильно, тому що це є права рука лідера опозиції Януковича", - підкреслила вона.

Як відомо, раніше "Українська правда" писала, що у 2007 році було укладено два договори між "МедІнвестТрейд" і товариством з обмеженою відповідальністю "Танталіт".

За цими угодами, "Танталіт" купив майно комплексу відпочинку "Межигіря", розташоване у Нових Петрівцях за адресами вулиця Івана Франка, 19 та вулиця Межигірська №123-а.

Одним з засновників "Танталіту" є донеччанин Павло Литовченко, який також є засновником донецького товариства з обмеженою відповідальністю "Едельвейс".

У свою чергу одним з акціонерів ТОВ "Едельвейс" є компанія "Кепітал Білдінг Корпорейшн", до числа кінцевих акціонерів якої входить Олександр Янукович, старший син лідера Партії регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування