Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пообіцяла зробити Яценюку пропозицію

Субота, 30 січня 2010, 21:01

Прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що в разі її перемоги на президентських виборах Сергій Тігіпко погодиться очолити уряд.

Про це вона заявила в інтерв'ю 5 каналу.

"Його публічні заяви говорять про те, що він таку пропозицію сприймає. Сприймає після перемоги кандидата в президенти на виборах, після створення більшості в парламенті і після узгодження програми розвитку країни", - зазначила Тимошенко.

За словами прем'єра, вона "не ставила перед ним завдань" підтримувати її публічно.

"Для мене важливо, що чітко і зрозуміло він оголосив свою згоду працювати в уряді і спільно модернізовувати, реформовувати країну з тим президентом, який переможе на виборах", - сказала Тимошенко.

"Я вважаю, що це якраз є та позиція, яка дає нам відповідь на питання, яка буде команда після президентських виборів, яка буде команда в уряді, хто буде уряд очолювати", - зазначила вона.

"В тому числі Арсенію Яценюку я також сформую всі пропозиції про спільну роботу вже в державі, яка буде мати нове керівництво", - заявила прем'єр, повідомляє прес-служба уряду.

На питання, чи буде Тимошенко робити якісь пропозиції президенту Віктору Ющенку, вона відповіла: "Я думаю, що Ющенко також після виборів президента буде визначатися".

"І якщо його боротьба за Україну, за її незалежність, за її правдиву історію є дійсно чесною, то мені здається, що якраз підтримати об'єднані, консолідовані сили - це надзвичайно важливо", - наголосила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування